Ало управляващи , попадате в комична ситуация , но и причинявате с тази си избързана „преданост“ икономически вреди на България . Може ли да се осъзнаете ?

Ало управляващи , попадате в комична ситуация , но и причинявате с тази си избързана „преданост“ икономически вреди на България . Може ли да се осъзнаете ?.
===========================================
/ лична позиция и мнение/
===========================================
Няма българин , които да не е разтревожен , дори стресиран от реалността и съдбата му в предстоящите военни действия в Украйна. Наистина нещата се усложняват всекидневно . Според мен е важно да осъзнаваме реалността , без излишни и глупави илюзии , че можем да бъдем някакъв фактор и бъдем едни от първите като правим впечатление с предаността си към НАТО и САЩ в бъдещите събития. Да оставим това , че попадаме в комична ситуация , но и причиняваме с тази си „преданост“ икономически вреди на България . Кой го разбира това от Харвардската школа ? Може пък точно за такава ситуация да не са били в час , а може и да не е имало такъв урок. Уважаеми харвадци , а не се изхвърляйте толкова , а се загледайте по скоро какво правите и какво постигнахте до сега тук в България
Слушам по телевизионни канали разни дърдорковци , които си представят ,че впечатляват с твърдата си позиция срещу Русия. Вият като изгладнели псета опитващи се на всяка цена да блеснат със своята злоба и ненавист към многото другомислещи българи. А всъщност политическата им некомпетентност е безпрецедентно изявена навсякъде , където и да се появяват.. Потресаваща е и политическата им немощ и наглост , неразбирането какво става в реалността . Глупостта, с която говорят и действат, без да осъзнават , че те са само едни временни колониални надзиратели и нищо повече.
Нашият политически елит продължава да живее в свят, който вече напуснахме. Дойде моментът, в който поради променения баланс на силите, Русия и Китай поискаха отново да се преразпределят сферите на влияние. Основният акцент, който поставят руснаците, е САЩ отново да се върнат в полето на международното право. Новите Харвардци усърдно се надпреварват да впечатляват европейският елит с преданост към НАТО и Европейските решения във връзка с Украинския проблем.
Експерти отбелязват , че самото съществуване на блока НАТО, неговото създаване е насочено срещу Руската федерация. Западният свят се нуждае от общ враг, за да консолидира силите си, а това е Русия, която играе тази роля в англосаксонския свят от векове. Разбират ли политиците ни , че тук български интерес няма, има само чужд интерес . Тогава ние какво правим ? Проклети подлизурковци ! Долни продажници!
Продажни лигльовци – с това мога да ви определя . Дори Русия да избегне днес войната, тя пак ще дойде. Но колкото повече се избягва сблъсъка, толкова по-голям и по-кървав ще бъде той. Ако Донбас бъде предаден, тогава войната ще започне в Крим .
Осъзнавайки тези истина, с огорчение проумявам , че 32 години безумие с различни имена зад които обаче стои едно и също лице на разрухата и кражба , благодарение на тези наши избраници. Логиката доказа, че от 32 г. лъжи за преход към някаква измислена демокрация, сме изминали по всички правила на контрареволюционна реставрация на капитализма в неговия истински вид. , без никакви правила , докарал ни до колониално робство с невиждан в историята ни демографски проблем.
Та какво ни остава да правим ние сега обикновените българи в тая реалност и обстановка , в която не се знае утре как ще осъмнем. Да се запасираме ли с гориво , с храна , с вода , с какво ли не още . До тук ни докараха политическия елит . Нека припомня : България никога не е губела битка и знаме , но винаги е при загубилите войната. Лоши времена ни очакват.
Илия Миладинов