ВРЪГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ СЕ ИЗКЛЮЧВА ОТ ПАРТИЯТА ДВА ПЪТИ, ЗА ДА Е ПО СИГУРНО

ВРЪГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ СЕ ИЗКЛЮЧВА ОТ ПАРТИЯТА ДВА ПЪТИ, ЗА ДА Е ПО СИГУРНО

Даа ! Точно така е . Аз съм врагът с партиен билет и ме изключваха от партията два пъти за един месец , за да е сигурна работата по отстраняването ми от партийните структури. Но това става без никой да ме уведоми , извика пред Общинския съвет на БСП Монтана и да ме информира за какво деяние трябва да бъда изключен. Едва ли има съд в света, които да отсъди човек без да го изправи пред съда , или призове , информира ,че ща бъде съден. Само аз съм съден и отсъден без никой да ме информира за това , нито устно , нито писмено . Само Камелия Трифонова с верните си подбрани послушници и идеолога на феодалния партиен режим Кирил Добрев и бизнес – съдружника на олигарха Васил Божков Атанас Костадинов – депутат, могат да го спретнат това . Ама защо трябваше да крият причината ? Причината е : активно ги разобличавах , критикувах деянията им, които нямаха нищо общо с партийни мероприятия и партийно строителство. Грубо нарушаваха устава . И всички , които бяха против това , бяха изхвърляни от ръководните органи на структурите. Много наглост и безочие със самочувствие за безнаказаност и дълбока увереност в утвърдения вече партиен феодализъм.
А кои са тези ,които всъщност ме изключваха ?
Първо , нека се разберем и уточним , че те не са Партията . Партията са обикновените социалисти в низовите организации. Те са избраните / в случая само назначили се/ от нас обикновените социалисти и са работници – организатори , представителни защитници на онеправданите трудовите хора, които трябва да организират борба срещу капитала и борба за социална справедливост. Никой не ги е назначавал , или избирал за съдии, или каквото и да е, за да раздават присъди , изхвърлят неудобни социалисти от ръководните структури на организацията. Това си е чисто феодално самоуправство и наглост от представителната тройка на Монтанската бизнес буржоазна „социалистическа“ партия. Както вече го наричат ЕООД Камелия Трифонова. Не споменавам , и никога не съм разчитал на „Позитано“20 , тъй като организационен секретар е самия Кирил Добрев. Там са само бизнес интереси и нищо повече. И питам има ли някой достоен и истински социалист, който да се съгласи тая сволоч от капиталисти и блюдолизци да го изключват от БСП. Всеки социалист може да бъде изключен от БСП само и единствено от низовата партийна структура на тази организация , която го е приела в партията , другото е новофеодална измислица за „прочистване“ на непокорни с политиката им, бунтари – социалисти. Солидарно мога да поздравя Камелия Трифонова , Атанас Костадинов и Кирил Добрев , ако доброволно си подадат оставките и напуснат БСП. Тия хора не са достойни да членуват в БСП, и не са от нашата партия социалисти , тия господа са си изявени капиталисти и нищо друго не ги интересува , освен личните им интереси и печалбите им.
Така , че аз не мога да бъда изключен от БСП , от капиталисти и група подбрани послушници. Няма никаква логика капиталисти и манипулирани и феодализирани либерали да решават съдбата и живота на социалисти с 50 г стаж в Партията . На последното събрание на моята партийна организация исках вот на доверие и се потвърди с пълно единодушие и гласуваха да стана зам. председател на организацията и делегат на идващата конференция. За мен това е истината и тя не може да бъде друга и по устав и по логика.
Всеки социалист добре да прецени реалността в която се намира БСП и реши дали да продължава да мълчи и покорно изпълнява волята на Камелия Трифонова , или да изрази смело позицията си в интерес на идеала на БСП , за които са умирали хиляди хора за достоен живот и социална справедливост.
Илия Миладинов