Всички декларират, че искат кабинет и правителство, а пък правителство няма. Що е то ?

Всички декларират, че искат кабинет и правителство, а пък правителство няма. Що е то ?

Всички декларират, че искат кабинет и правителство, а пък правителство няма. Що е то ?
Отговора ще разберем по късно . Нека да бъдем наясно с реалното днес ! Едва ли има трезвомислещ българин да не преценява , че не ни чака нищо добро в следващите няколко години . През следващите години ще живеем в един свят с непрекъснато нарастващи вирусни рискове, допринасящи до икономическа, социална криза, нарастващи неравенства, засилващи се масови протести. Бих добавил, че капитализмът става все по-конфликтен, див и варварски , жесток и безмилостен , арогантен , рисков и опасен за човечеството. Строят, при който единици тънат в разкош и пощуряват от имане, а останалите се питат какъв е смисълът да се живее в една страна, в която децата ни напускат Родината , за да оцеляват ?! Така провъзгласилият елит е купен, институциите са купени, образованието е подменено, финансите и икономиката са обърнати с поглед само към олигархични мафиотски структури . Тотално се подменят традиционни ценности, крепили ни през вековете, унищожена българска държавност, нацията се топи, предават се национални интереси. А предателите стават колониални надзиратели и национални герои, елит, който награждава с концесии /злато , ток, вода/ палачите ни. Капитализмът , уважаеми читателю е кошмара, в който живеем през последните 31 години и интуицията ми подсказва, че той никога няма да ни достави справедливост и оптимизъм.
Но да преминем към отговора на „Що е то ?“
Страната се хвърля в перманентен хаос и серия от три изборни цикъла за една година, с любезното съдействие на американските активи „Има такъв народ“, „Демократична България“ и за съжаление на кликата, която е узурпирала БСП. Народът се изморява и разочарова до краен предел от политическия хаос. Умишлено отвратен от партиите.
Целта на такава политическа режисура е естествено изгодна за американците, да се подготви България за провокации и военен конфликт срещу техния основен геополитически противник Русия в района на Черно море. И така погледнато, опитните американски централи и американското посолство добре си свършиха работата в тяхната базова колония наречена България.
Сценарият е от векове , и е доказан успех за властване на американските интереси.
Капиталът създава и подрежда средата, от която ще избере новия властник. Тя поддържа илюзията, че всичко е по конституция и закон , че волята на народа е спазена и участниците във властта са определени от избирателите. Но всъщност какво е ? И какво става ? . Всичко това естествено се съпровожда от платени , или зависими медийна и пропагандна шумотевица, политически и социологически „анализи“ и „прогнози“.
И ето, днес виждаме суматохата, предизвикана от тези, които трябваше да сменят модела и да скъсат веднъж завинаги с миналото. Но избраните депутати – победители с лозунгите за разрушаване на модела бързо си вдигнаха заплатите и поведението , и вече на дело показват, че са разбрали за какво са допуснати и какво ще правят в парламента , ако искат още по добро възнаграждение. И от тук на сетне в този парламент все повече ще се изработват и гласувани закони по начин , чийто интереси са на западните „началниците “ и янките и са извън интересите на българите , чиито животи ще бъдат променени завинаги, най-вероятно за по-лошо и още по категорично настанени като щастливи колониални роби. Та , затова няма правителство . А , и да има правителство
моделът няма да се демонтира, а просто ще се ремонтира и сигурно ще ни вкарат в графа “ контролирана бедност“
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *