ДЕПУТАТА ПЕТЪР ПЕТРОВ Е ТРЪГНАЛ ЗА НЯКЪДЕ , НО Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ СТИГНЕ ДО НИКЪДЕ

ДЕПУТАТА ПЕТЪР ПЕТРОВ Е ТРЪГНАЛ ЗА НЯКЪДЕ , НО Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ СТИГНЕ ДО НИКЪДЕ
===========================================
Лесно се изказват хубави слова , но трудно се казва истината, но е и почти невъзможно да се предлагат верни решения , след заблуди, лъжи и манипулиране.
___________________________________________________________________
Г-н Петров вие за втори път си позволявате да обезличите и наречете „голяма пародия “ многогодишен труд на известни спортисти , които се гордеят днес с признанието от Европейската комисия , която връчи на Монтана приз „Монтана – Европейски град на спорта за 2023 година „Този път го правите за местните избори в които сте кандидат за кмет на Монтана. Помня преди парламентарните избори вашата артистична театралност , която изиграхте пред затворения подлез в Монтана и начина които демонстрирахте почистването му . Тази пиар постановка ме отврати с която обидихте 70 социални бедни работещи в чистотата. / хубавото е , че по късно се усетихте и изтрихте заснемането на тази глупост /
Г-н Петров кое е пародия ? Че Монтана е призната от Европейския съюз за „европейски град на спорта “ ли ? И всички спортисти от всички поколения завоювали спортни постижения за славата и авторитета на родна Монтана , това ли е пародия ?. Ако започнем от заслужилият треньор , спортист и почетен гражданин на Монтана Ташко Танов с 1500 медали в държавно първенство , 46 медала на балканско първенство 67 медала на Европейско и световно първенство и двама негови състезатели участници в последните 2 олимпиади , включително 1 Заслужили майстори на спорта – световен рекордьор на висок скок – Йорданка Благоева и прочутите лекоатлетки Стефка Гьонина , Цветана Лилкина , Миланка Каменова . 7 Майстори на спорта по волейбол са част от тази пародия , три колективни отбора – футбол , волейбол мъже, многократни шампиони по баскетбол жени и много други , знайни и незнайни спортисти са възгордявали и прославили Монтана . Чували ли сте тези неща във Вършец ?
Значението и заслугата за този Европейски приз е удостоверил огромен труд , всеотдайност и отговорност на стотици спортисти доставили на Монтана авторитет и признание от цяла България. Това е гордост и признание , не е пародия г-н Петров . Едно , от вас наречено „кално игрище в Младост “ не е фактор за огромната заслуга на стотици спортисти , които са заслужили това европейско признание. Няма за втори път да ви описвам в момента колко деца и спортисти тренират в Монтана . Явно сте много отдалечени от пулса и живота на община Монтана. Многото добро направеното в нашия град с някои недовършени неща се опитахте да ги сложихте заедно – доброто с лошото . Та и Вас по същия начин ви приобщавам към политическия „елит“. Заедно с цялата политическа сволъч , докарала България до поредна национална катастрофа . И знаете ли защо ви слагам заедно ? Знаете ! И лъжете и заблуждавате , но и ние знаем . Знаем , че на ПП „Възраждане“ подкрепи на 1 февруари закон за изпращане и използване на въоръжени сили на Република България извън територията на страната . Това нали знаете какво значи – че ни вкарвате във война с /цитирам / Чл. 61. – „Въоръжени сили на Република България могат да бъдат изпращани и използвани извън територията на страната самостоятелно или в състава на международни формирования при спазване на българското законодателство, целите и принципите на Устава на ООН и другите международни договори в сила за Република България, като се отчитат националните интереси.“
Какво остана от пледирането на вашата Партия от кулоарите на властта за суверенна и независима България , когато в един момент се ОБЕЗСМИСЛИ с подкрепата ви на този закон ? ! И за какво го подкрепихте това ???
За съжаление не мога да бъда по-деликатен с изцепките на ПП „Възраждане“ , въпреки , че изпитвах някога симпатия към тях . По този начин политика не се прави ! Намекнахте и за образуванието . Дали пък не искахте да обидите и просветните работници / учителите / Ама нямате хабер от понятие за социалната дейност , която извърши Община Монтана и за ремонти по селата – читалища , храмове , паркинги и асфалтирани улици и между блокови пространства в града . Вие до местните избори не можете да изчетете само какво е сторено за хората в Община Монтана и при това изречено от вас „Некадърно управление“ за 2022 г. износа на промишлени стоки от Община Монтана е един милиард и петстотин милиона лв. до като Плевен , Враца , Видин са чувствително много назад , само Ловеч е около 800 милиона . Явно много неграмотно , съчетано с простотия изказване се представихте пред Монтанчани . Може да са по бедни от вас политиците , но не са глупави и посредствени хора и няма да позволят политик с такова възпитание и недостатъчен интелектуален потенциал да управлява Монтана.
Няма да Ви позволи и Гражданско сдружение “ Пряка демокрация Монтана “ да обиждате несправедливо и използвате вие , или които и да е Монтана за предизборни кампании по такъв начин . Цирковете си ги правете във Вършец , или София .:
Председател на ГС „Пряка Демокрация Монтана“
Илия Миладинов