ДНЕС СЕ ВОДИ ОЖЕСТОЧЕНА БИТКА ЗА РАЗУМА НИ

ДНЕС СЕ ВОДИ ОЖЕСТОЧЕНА БИТКА ЗА РАЗУМА НИ
===========================================
България е на кръстопът и е изправена пред ясна алтернатива : да съхрани традициите си и начин на живот и най-важното – да предпази децата си, които са бъдещето на нацията, от необратима и развратна политика, базирана на противоестествени и несъвместими с природата перверзни концепции; да не се подаде на натиска и да подпише смъртната присъда на нацията. Ако тази Истанбулската конвенция се приеме, или се втурнем да воюваме срещу Русия , това е началото на края.
_____________________________________________________________
Неолиберализмът, в които живеем днес е един от най-надеждните и успешно приложени механизми за притъпяване на конфликти, недоволствата, бунт и революции. Неолиберализмът успя да убеди всички, че вече не са необходими идеологиите и, че противоречията в обществото не са класови и политически.
А българската политическа каста мисли единствено за това как да продаде себе си по-подходящ начин , за да влезе в схемата – власт , влияние и пари . И как го правят – като обещават, за кои ли път, поредната доза светло бъдеще. Което си е направо друг начин да ни кажат – стискайте зъби и не се оплаквайте много. Бъдещето в България винаги е отложено. Днес е хаос, но утре ще е рай ,ако се доверим на Западните „евроатлантическите ценности „. Днес е мъка, утре всички ще сме дебели по неолиберален начин и ще имаме капиталистически блясък в очите. Либерализмът прилага не лош механизъм за въздействие върху съзнанието на хората. Не може да се отрече ,че той действа точно и безотказно и така е изграден , че да възпира съпротивата и да поставя почти мигновено в подчинение тези , които се съмняват , или отричат въздействието му. При политическата каста е много по лесно – купува се голяма част от така наречените политици – депутати и те поемат всички „поръчки “ , които са в интерес на „началниците“. По този начин е задвижено цялото парламентарно политическа колело и периферията / ние хората / започваме да хвърчим. Не на война ще отидем , но и космонавти на Луната може да ни препратят. Зависи от комисионните на депутатите ни .
Убеден съм , че на всекиму в душата има гняв, които всекидневно засяда в гърлото му от не правдините и беднотията , от не известностите за утрешния ден , от демографската катастрофа и надеждата …. в очакване нещо да укроти гнева му. Но не може да се укроти бурята в душата. Буря породила гняв и ненавист срещу собствените ни партийни лидери и управляващи , които пропъдиха децата ни по чужди земи . А днес слушаме и гледаме безочието на продажни безродници , които унищожават Родината ни и ни въвличат във война с братски народ с военно оборудване.
Вчера – 3 Март българите категорично изразиха отношението си към признателност на всички воювали против турското ни робство и на нашите опълченци и на братята руснаци , украинци , финландци и всички останали които отдадоха живота си за свободата на България
Алчни и не наситни партийни лидери и разни там шмекери , които си мислите ,че сте Богопомазани и несменяеми. Вие , които заринахте мечтите ни и бъдещето на децата ни. Знайте и никога не го забравяйте : бедните не умеят да прощават , те жестоко наказват. Ние сме вашия призрак, които вече се настани в бедните ви душици и там ще бъдем до края ви.
Илия Миладинов