ДНЕС СЕ ВОДИ ОЖЕСТОЧЕНА БИТКА ЗА РАЗУМА НИ

ДНЕС СЕ ВОДИ ОЖЕСТОЧЕНА БИТКА ЗА РАЗУМА НИ
===========================================
Разберете го , лидерите и парламентарните кандидати на политическите партии ГЕРБ , ПП , ДП , ДПС , БСП няма да изразяват представителност в парламента на членовете на тези партии , /които ще са с 15-20 хилядна месечна заплата / а ще се надпреварват да изпълняват указите на господарите си , които нямат нищо общо с интересите на българите и България. Дори , и още по лошо : ако не сте ходили войници , може и да отидете .!Битката е за разума , да овладеят съзнанието ни и да бъде в покорство . Това е по ефектно от войната.
Мислете и преценявайте и бдете !
__________________________________________________________________
Неолиберализмът, в които живеем днес е един от най-надеждните и успешно приложени механизми за притъпяване на конфликти, недоволствата, бунт и революции. Неолиберализмът успя да убеди всички, че вече не са необходими идеологиите и, че противоречията в обществото не са класови и политически.
А българската политическа каста мисли единствено за това как да продаде себе си по-подходящ начин , за да влезе в схемата власт , влияние и пари . И как го правят – като обещават, за кои ли път, поредната доза светло бъдеще. Което си е направо друг начин да ни кажат – стискайте зъби и не се оплаквайте много. Бъдещето в България винаги е отложено. Днес е хаос, но утре ще е рай ,ако се доверим на „евроантлантическите ценности „. Днес е мъка, утре всички ще сме дебели по неолиберален начин и ще имаме капиталистически блясък в очите. Либерализмът прилага не лош механизъм за въздействие върху съзнанието на хората. Не може да се отрече ,че той действа точно и безотказно и така е изграден , че да възпира съпротивата и да поставя почти мигновено в подчинение тези , които се съмняват , или отричат въздействието му. При политическата каста е много по лесно – купува се голяма част от така наречените политици – депутати и те поемат всички „поръчки “ , които са в интерес на „началниците“. По този начин е задвижено цялото парламентарно политическа колело и периферията /ние хората/ започваме да хвърчим. Не на война ще отидем , но и космонавти на Луната може да ни препратят. Зависи от комисионните на избраниците ни .
Убеден съм , че на всекиму в душата има гняв, които всекидневно засяда в гърлото му от неправдините и беднотията , в очакване нещо да укроти гнева му. Но не може да се укроти бурята в душата. Буря породила гняв и ненавист срещу собствените ни партийни лидери , които пропъдиха децата ни по чужди земи . А днес слушаме и гледаме безочието на продажни безродници , които унищожават Родината ни и ни въвличат във война с братски народ .
Алчни и не наситни партийни лидери, които си мислите ,че сте Богопомазани и несменяеми. Знайте и никога не го забравяйте : бедните не умеят да прощават , те жестоко наказват. Ние сме вашия призрак, които ще се настани в бедните ви душици и там ще бъдем до края ви.
Илия Миладинов