ДНЕС ТОВА КОЕТО Е В УКРАЙНА Е НЕОБХОДИМ ПРОЦЕС ОТ РАЗВИТИЕТО НА КАПИТАЛИЗМА

ДНЕС ТОВА КОЕТО Е В УКРАЙНА Е НЕОБХОДИМ ПРОЦЕС ОТ РАЗВИТИЕТО НА КАПИТАЛИЗМА
===========================================
А това , което става в България си е чист идиотизъм и предателство интересите на Родината. Може и да не съм вярващ , но бих изрекъл – “ Боже опази България“ от нашите си васални подлоги
––––––––––––––––––––––––-
А тия нашите харвадци са с интелектуална инвалидност , които много приличат и дори не се отличават от предходниците си, учили през куп за грош в многострадалните ни училища и университети. Впрочем, те са били не толкова обучавани в науки, колкото са били умело възпитавани като еничари и в еничарство. Е , какво може да се очаква от тях ? Хич и да не си го помисляме , че с тия еничари може да се постигне излизане от блатото .
–––––––––––––––––––––––––
Мисля , че отдавна не бива да се съмняваме в почерка на световните колониални системи , които с изградените си исторически стереотипи за промиване на мозъците и насаждане на колониална идеология на завладяваните народи действат така, че те да забравят културата и традициите си, да не могат да се ориентират, кое е добро и кое зло, да търсят надежда и упование само в новите си „приятели – благодетели “ Това ви е познато вече нали ? !
Но нека да минем към същността на проблема , които искам да споделя :
Системата на капитализма е работела с векове , но винаги с периодични финансови и икономически кризи и разбира се и с войни. А днес това го има всичкото , и това е необходим процес от развитието на капитализма.
Но тук сега и днес , има нещо стряскащо. Затова и ви го публикувам , за да го знаете . Да го знаете , и , или да се молите , или да се опитате да защитите собствения си живот и Родна България. Вижте го :
Задълженията на САЩ растат с $3,5 млрд. на ден. Всеки американец лично дължи по $148 хил. на държавите – кредиторки. Най-големите кредитори на САЩ са: 1. Китай ($2 трилиона) 2. Япония ($1,14 трилиона) 3. Бразилия ($256,4 млрд.) 4. Тайван ($185,8 млрд.) 5. Швейцария ($178,2 млрд.) 6. Белгия ($167,7 млрд.) 7. Великобритания ($156,9 млрд.) 8. Люксембург ($146,8 млрд.) 9. Русия ($131,6 млрд.) 10. Хонконг ($120 млрд.).
За „да се справят САЩ със своите дългове”, обясни Кристи, „трябваше да организират такъв катаклизъм, който да няма разрушителни последици за САЩ” (последиците от този катаклизъм винаги са за другите страни и народи), „проблемът с дълговете няма как да бъде разрешен освен с предстояща трета световна война , която ще бъде съпътствана с локални ядрени удари във воюваща страна с Русия ” /сподели Кристи /
– “ Ние страшно искаме да ви върнем парите, които ви дължим, ама направо нямаме търпение да ви ги върнем, обаче – по нашия начин. Ние ще ви организираме „цветни революции”, „арабски пролети” и „майдановски преврати”; ще заграбим най-демократично вашите земи, води и гори, вашите нефт, газ, злато, диаманти и к,вото имате там (щото и ние трябва да живеем, нали!); ще разрушим най-цивилизационно и ценностно вашата индустрия, армия, култура, история, памет и духовност; ще ви ограбим и опоскаме най-благородно и прецизно, до шушка. Ако обаче имате наглостта да не се подчините, ние ще ви изтребим, изпепелим и разбомбим най-човеколюбиво и мироопазващо, ще ви подчиним най-евроатлантически, и изобщо – ще ви организираме страховита касапница. И естествено, няма да ви върнем нищо, щото нямаме такива намерения, но пък за награда ще ви вземем всичко „
Това е : Това го очаква света , ако Русия не победи и вразуми англосаксонските глобализиращите мозъци , то опасността да се случи „случката“ е огромна.
Би трябвало да се възприеме разбирането, че независимо от различията си , всички заедно сме българска нация. Българи – това сме всички ние в единение и живеем на това географско място наречено България. Заедно всички може и да се спасим и запазим Родината си .
Илия Миладинов