ЖИВЕЕМ В ОТГОВОРНО ВРЕМЕ , ВРЕМЕ В КОЕТО ВСЕКИ Е СЪС СВОЯТА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ПРЕД ДЕЦА И РОДИНА

ЖИВЕЕМ В ОТГОВОРНО ВРЕМЕ , ВРЕМЕ В КОЕТО ВСЕКИ Е СЪС СВОЯТА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ПРЕД ДЕЦА И РОДИНА

Днес България е в ръцете на най-арогантните, подкупните, безскрупулни, жестоки същества, които според мен нямат право да се наричат българи. Черната сянка, която е покрила земята българска и душите ни, и като чума ни преследва евроидиотизъм . САЩ и васална Европа положиха завидни умения в подмяната на истината или в изопачаването й за събитията в Украйна . Правителството ни води към национална катастрофа по всички линии ! К . Петков е тотално неадекватен ! Боже, колко мъка и страдания има в тази наша България ! А колко още трагични неща ще преживеем от подлостта на такива продажни мръсници. Ще ни направят съучастник в някакво
престъпление срещу братски народ , за да угодят на интересите на англосаксонците . Същото ще направят тези нищожества обаче с цяла държава , ще искат всеки да влезе в заверата и да си окървави ръцете, та после като си тръгнат да са удовлетворили с престъпната си дейност господарите си .
Всеки от нас усеща необходимостта, че трябва да се тръгне по друг път. Другия път е НЕУТРАЛИТЕТ ! Еднакво са ни скъпи и двата народа . Украйна не е суверенна държава, а поле за военни действия срещу друга суверенна държава. Всеки , които си е поставил украинското знаме на профилната снимка, да не забравя, че подкрепя бандеровци , азовци и фашисти, които тероризираха руско говорящи хора и етнически българи . Подкрепяте геноцид, правейки се на хуманисти.
А светът ще продължи да се движи към гибел от безумието на лошо образовани, умни, не подготвени и отговорни държавници на които мозъка е замъглен от неолиберализма. Европа ще получи още един горчив урок. Този конфликт не е между два братски народа, както нарочно я представят тези, които поквариха Украйна и я хвърлиха в огъня. Едно смазано и омагьосано украинско общество, почти без морални авторитети и без всякакво чувство за общност е в агония. До това го сътвориха и успяха да манипулират американските политици и инструктори. Това е техният конфликт и тяхната война : те я подготвиха, финансираха, осмислиха и осъществиха.
Българи , потулването, премълчаването и изопачаването на истината е грешния и лош път по които сме тръгнали. Там накрая е лъжата и смъртта !
Когато нещо приключва, това, което си отива става много агресивно. Не очаквайте нищо добро и смислено от умиращия неолиберализъм.
България върви с гръб към бъдещето, сляпо и покорно се подчинява , но гледа назад и счита, че това е реалността , а всъщност затъват в отчаянието и примирението. При подобно поведение катастрофата в бъдеще е гарантирана. А за света :
това е епохален момент в съвременната история. Той отразява битката за това как ще изглежда новия световният ред. А вие българи сами определете мястото в този световен ред . Живеем в отговорно време, време в което всеки е със своята лична отговорност пред деца и Родина. Помислете ?!!!
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *