„ЗАЕДНО С МОНТАНА В БЪДЕЩЕТО“ – ТАКА ЩЕ СЕ НАУЧИМ НЕ ДА ОЦЕЛЯВАМЕ , А ДА ЖИВЕЕМ ПРАВИЛНО

„ЗАЕДНО С МОНТАНА В БЪДЕЩЕТО“
– ТАКА ЩЕ СЕ НАУЧИМ НЕ ДА ОЦЕЛЯВАМЕ , А ДА ЖИВЕЕМ ПРАВИЛНО
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
линк : „ЗАЕДНО С МОНТАНА В БЪДЕЩЕТО“ – – https://www.facebook.com/groups/1542159396314778
и „БЪЛГАРИЯ СОЦИАЛНА И ПРОСПЕРИРАЩА“ – https://bspmontana.com/
……………………………………………………………………………………………………………………..
Трудно е, и доста деликатно е да разобличаваш субекти, които са си втълпили , че са фактори , или основни фигури в едно политическо формирование , още повече , ако тези фигури са обезпечени финансово и апетита им за власт е изразено доста силно . Това се наблюдава в повечето неолиберални партии, но най- силно е изразено в ПП „Продължаваме Промяната“ по обясними обстоятелства. Или по простичко да си го кажем : замирисаха им паричките , а след паричките им трябваше власт и влияние , за да има още повече парички . Оказа се ,че има и други политически формирования , които са заразени от същия вирус и те искат яко да шмъркат. Знаете , че краставите кучета лесно се откриват и съвместно си зачешеха мераците , независимо от коя порода са . Така се даде шанс на всички предприемчиви мутрясали шарлатани , измамници и каква ли не сволоч, почувствали недосегаемост от държавата и закона се наредиха на Европейската фондова хранилка. И вече сме в днешната реалност . Експонират се черти на обществения характер и степента на упадък, разруха и цинизъм на една обществена реалност, напълно лишена от морал и почтеност, но либералите са верни на своя „нов цивилизационен избор“ и на ценностите, които той й донесе. Безпроблемно бе настанена в страната ни политическата мафия начело с олигарсите и бездарни полуидиоти. Нямаше как от къде да се излюпят толкова подготвени и надарени кадри с апетит за бързо забогатяване освен от котилото на БКП/БСП. Почти целия комсомолски актив на БКП/ БСП от миналото днес триумфира в неолибералната офанзива да използва всички познати схеми за създаване на страх , хаосът и омраза , за да продължават да властват и доказват кой , от кой е по предан към „неолибералните ценности“
Живеем вече в свят, който се управлява от забраната и страха. Страхът се нуждае от образ, а образът се нуждае от силови структури и репресивни техники.
Единият образ сме ние обикновените хора , другият образ са тези, които гледат представлението и авторитетно го коментират и оценяват. Всеки театър обаче си заслужава критиците и ценителите. А критици и ценители като нашите политолози и анализатори им отива да гледат тази пошлост, защото им отива на ленивите и безплодни умове и жалките им преписки. Нали този театър ги е обучавал и формирал професионално новия господар по образ и подобие единствено на интересите им . Затова сега им заплащат щедро за посредствеността , бездарието и деградация на елитите, които трябва да убедят народа си , че са бездарни щастливи колониални роби .
И завършвам :
…………………………………………………………………………………………………………………………..
Сигурно ще е голям позор за нас , изпращайки децата си в чужбина си отидем от тоя свят като заспали мърши, погребани до борците за справедливост и строителите на България и Монтана. Затова в тази група „ЗАЕДНО С МОНТАНА В БЪДЕЩЕТО“ да бъдем безкомпромисни критици , да си казваме истината , болките и тревогите от ежедневието, негодуванието от неправдата, нарушенията , престъпленията и всичко ,което ви вълнува. Споделете и хубавите неща. Застанете и подкрепете достойните неща, които ще донесат добро и хубаво за хората и благоустрояването на Монтана и региона. Застанете твърдо и непоколебимо пред неправдата и престъпленията. Така ще се научим не да оцеляваме , а да живеем правилно. Нека в тази група „ЗАЕДНО С МОНТАНА В БЪДЕЩЕТО“ да бъде изповед за доброто и лошото.
Справедливостта е по-ценна от истината, но тя е невъзможна без нея
Илия Миладинов