ИМА ЛИ ЛЪЧ НА НАДЕЖДА В НЕПРЕДВИДИМОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ ПРЕЗ 2022 г.

ИМА ЛИ ЛЪЧ НА НАДЕЖДА В НЕПРЕДВИДИМОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ ПРЕЗ 2022 г.
………………………………………………………………………………………………………………………..
Много добре съзнавам, че с тази публикация няма да постигна нищо друго, освен да си излея насъбралия се гняв от собствената си съдба , да живея и нося отговорност заедно с останалите сънародници за жестоката колониална участ на Родината ни ..
===========================================
Уважаеми , приятели , дами и господа, другари социалисти , уважаеми господа от различните политически формации измина за нас една година, които ние , останалите в България изживяхме в тревоги и неизвестност, а понякога и в отчаяния от COVID 19.
Миналото е само статистика, а при нас, при хората – съдба, затлачена с надежди и очаквания на светлото утре! Това обръщение към Вас е породено от тревогата ми за бъдещето ни преживяване и съдбата на България. И ако имаше нещо хубаво и оптимистично, то сигурно е било в семейството ни . Време е да си кажем цялата истина , защото , колкото и да я замълчаваме , живота няма да ни се подобри – За всичко онова за което мечтаха и построиха нашите предци за деца и внуци в купом ние предадохме на нови господари , и накрая продадохме и душите си, остана ни само кръста на рамото, които трябва да носим до края си. В живота няма неплатени сметки. Съдбата на нас определи друг да плати нашата сметка. Сметката ще ни я плащат нашите деца и внуци. Затова е толкова безпомощното страданието на душите ни. Когато българският народ най-накрая прозре КОЙ и ЗАЩО е причината за катастрофата, тогава си струва да участваме в битката. Дотогава ще отчитаме жертвите на реставраторите на капитализма и ще чакаме звездния час, когато народът най-после осъзнае, че бива използван като оръдие за собствената му ликвидация Затова и кръста си ,които носим сега е толкова тежък. Ние сме грешници пред нашите предци , децата си и родна България.
Но има и още едни грешници по големи от нас , алчни и ненаситни продажни партийни лидери, които си мислят,че са Богопомазани и несменяеми. Нека го знаят и никога не го забравят : бедните не умеят да прощават , те жестоко наказват. Ние сме вашия призрак, които ще се настани в бедните ви душици и там ще бъдем до края ви.
Годините минаваха, сменяха се правителства и партии , а затъвахме все по-дълбоко в блатото на корупцията, беззаконието и криминалния диктат, разочарованието и наглата показност на безнаказаността. И умираме като стадо, застигнато от мор. И което е страшно, не се съпротивляваме.
И още по-страшното, приехме мисълта за близката гибел и на държавата си. Дори без особена тъга. Да не кажем никаква. Понякога само се чуват трагично самотни гласове на болка и мъка от случващото се и бързо се губят в морето от равнодушие и апатия. И така ние всички постепенно свикнахме със завладялата ни мозъчната отрова.
Държавата рухваше в бездна на беззаконие и безхаберие, но виновни нямаше. Как няма човек да се почувства безпомощен и слаб? Как да намери изход? И накрая хората се отчаяха и предадоха , вкарани по домовете си. Отказаха да се разбунтуват дори пред ясно очертаващите се заплахи:, че станахме фронтова държава срещу Русия.
И подбрани политически продажници , създали уродливия модел на криминално управление някакви богове ли са?
Не, просто те са обикновени мошеници, но с необикновена, патологична алчност, добре проучили и възползвали се от колониалното робство успяха да станат послушни
икономически и политически надзиратели на новите си господари. В действителност триковете им са елементарни. Жалки, подли продажници на всичко , което определят
господарите им , за да запазят – власт – влияние и оцапаните с кръв и мъки пари.
Липсата на етичност и баланс за истината , и продажни медии не дават възможност на обикновения човек да вземе правилното решение и сам да определи съдбата и
бъдещето на живота си в България . . Непрекъснатият стрес и страх от COVID 19 , и несигурност в които живеем днес допринася за много отчаяност и различни други заболявания. И нещо много страшно – За жалост, разрушено е не само всякакво доверие в държавността и в управлението, разрушена е не само съкровената ни идентичност, но и генетичния потенциал на нацията. Два милиона българи напуснаха страната, и нека не се заблуждаваме, на повечето от тези умни, образовани, инициативни и интелигентни млади хора, децата им ще се родят и израснат извън България. Само наивници могат да си помислят , че тези българи ще се върнат отново в Родината на бащите си . А у нас масово се възпроизвеждат и множат ромите, докато българският народ линее, топи се, изчезва. Разбирате за какво иде дума нали ?!
Много добре съзнавам, че с тази публикация няма да постигна нищо друго, освен да си излея насъбралия се гняв от собствената си съдба , да живея и нося отговорност заедно с останалите сънародници за жестоката колониална участ на Родината ни , и всяка вечер дъщеря от чужбина да ми превежда на български , какво искат да ми кажат внуците ми по Skype . Българи до къде я докарахме ???!!! Е , това е по жестоко и от турското робство. Сега сме пред прага на война ! Заставаме редом с новите „братя- господари“ американци и техните интереси срещу истинските си братя от Русия. Доживяхме и това безумие ! Продажна сволач , не продаде , а подари България на Американците. Голям грях е да се допусне чужда войска на тази свещенна българска земя и тя да воюва срещу Русия.. Първанов и Калфин вие го започнахте това престъпление и първи трябва да заминете в ада , заедно с изявени заплеси по евроантлантическите им ценности. Дано и сега си кажем – “ Господ е българин “ и отново да оцелеем. Дано разума да надделее над капиталистическите интереси и се запази мира в Черноморието и Украйна. Дано !
БЪЛГАРИ , приемете моите новогодишни пожелания за добро здраве, щастлив дом и спокойствие през следващата 2022 година. Пожелавам ви през новата година от сърце да осъществяваш мечтите си . Желая ви свободата да избирате своя път и своите мечти и да ги осъществявате. Приемете новогодишни пожелания за Честита нова година, Към едно ново начало, за един нов ден! Щастлива Нова година!
Илия Миладино

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *