ИНТЕРЕСНО В Монтанския регион има местни , кадърни и отговорни дами , които могат да защитят в парламента интересите на хората в региона .

ИНТЕРЕСНО
В Монтанския регион има местни , кадърни и отговорни дами , които могат да защитят в парламента интересите на хората в региона .
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
В Монтанската парламентарна листа на ПП „Изправи се ! Мутри, вън „няма Софийски парашутисти и листата е определена и наредена от водача на листата Мая Григорова – гражданка от Монтана не политически обвързана. Листата е утвърдена от ръководството на Партията .
И още една интересна изненада – в листата – шест жени , все високо образовани дами с
престижно и отговорно място в обществото. Това наистина е приятна изненада за Монтанското общество и Регион Монтана . Сравнявайки ПП „Изправи се ! Мутри, вън “
и останалите Политически партии в региона до сега , категорично се забелязва синхрон и единство в отношенията в групата , за разлика в другите партии като ПП“ Има такъв народ“ , ПП „Възраждане на Отечеството“ , БСП Монтана и ПП „Българска прогресивна линия“ имат проблем с нашествие на „Софийски парашутисти“ и от други региони. Вече е регистриран смут и недоволство в структурите на тези партии. „Изправи се ! Мутри, вън “ на брифинг направиха медийно впечатление с участието на Мая Манолова , която пристигна специално в Монтана да подкрепи водача на листата МАЯ ГРИГОРОВА . Тя остана удовлетворена от състава на листата и заяви убедително , че от Монтана ще има един депутат в новия парламент. Подробно разкри мотивите си за непримиримост към обречената съдба на Родна България и нейната съпричастност към страдащи българи и български майки . Явно , че екипа в листата вещае единство и отговорност в начинанието да стигне до всеки дом в Монтанския регион и убеди хората задължително да гласуват , разбира се по съвест , но да гласуват. Впечатляващо желание и увереност , че ще успеят да докажат , че и в Монтанския регион има местни , кадърни и отговорни хора , които да защитят интересите на хората и региона .
Изгледайте видео репортажа и изпитайте наистина удоволствие от твърдата решимост на тези дами да променят статуквото и променят съдбата на българите и България .
/ С удоволствие ще ви показвам и информирам за бъдещите начинания на дамите от тази листа /
1. Мая Григорова – Монтана – водач на листата
2. Димана Макариева – Монтана
3. Д-р Илияна Илиева – Монтана
4. Мария Каменова – Берковица
5. Теменужка Цветкова – Монтана
6. Оля Борисова – Монтана
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *