КАКВО СЕ СЛУЧВА НАД ГЛАВИТЕ НИ

Чували ли сте за йоносферното оръжие ХААРП (от англ. HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program)? Това е програма за високочестотни активни аврорални изследвания, чрез която най-общо казано се изучават атмосферните явления. Има обаче десетки конспиративни теории, според които ХААРП е всъщност метод на САЩ за предизвикване на природни явления като земетресения, потопи, урагани, цунамита. Земетресенията в Хаити, Япония, Чили и много други както и редица други природни бедствия, причинили смъртта на милиони, са предизвикани от САЩ, твърди д-р Боян Митракиев – бивш научен сътрудник към секция „Сеизмология“ в Геофизичния институт на БАН.
Д-р Боян Митракиев говори за световната конспиративна теория само пред Razkritia.com
Според д-р Митракиев ХААРП има силата да предизвика земетресение с магнитут дори по-голям от 8.8 и оръжието е било използвано неведнъж за подобни користни цели от Щатите. „Всъщност американските военни сили твърдят, че използват програмата за научни цели, изследвайки йоносферата за усъвършенстване на комуникациите. Истината обаче далеч не е толкова безобидна и може да предизвика световна катастрофа”, алармира научният изследовател.
Всички те не са дело на майката природа. Тя никога не е била така жестока. Всички тези катаклизми са дело на шепа ненормални хора, считайки се за богове, в чиито ръце се намира най-опасното оръжие на века- HAARP.
INTER