НЕБЕСАТА  НАД  НАС ,  ЗАЕДНО С „БЪЛГАРСКИЯ  ГОСПОД“,  НАД   ПЛОЩАДИТЕ И  УЛИЦИТЕ СИГУРНО  БИХА ИЗВИКАЛИ  –    „ПРЕСТЪПНИЦИ  – СТИГА !“

 

НЕБЕСАТА  НАД  НАС ,  ЗАЕДНО С „БЪЛГАРСКИЯ  ГОСПОД“,  НАД   ПЛОЩАДИТЕ И  УЛИЦИТЕ СИГУРНО  БИХА ИЗВИКАЛИ  –    „ПРЕСТЪПНИЦИ  – СТИГА !“

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Няма ден да не получа части от информационен поток новини , които направо ме вбесяват и принуждават спонтанно да отразя мнението и позицията си по дадена неадекватна , неразбираема  за интересите на България  постъпка , или излязъл закон ,  наредба от Народното събрание в обществено политическия живот на България и българите .

И винаги в тези моменти се възбужда гнева ми към партия БСП , която се  оглавява от най-противоречивото и некадърно  ръководство в своята история. Само за два три месеца опитаха всякакви експерименти , простотии и дивотии . Потресаваща е политическата им немощ, неразбирането какво става по света. А неолиберализмът ,  които  е  връхлетял  върху нашия свят и помел всичко, що бе останало от предишната система, завладя главите на лутащата се полуобразовани политици и интелигенция, постави на колене политическата и държавната власт и въвлече България в нова геополитическа орбита.

Не виждам и не чувам някой да започне дори да разсъждава за смисъла на съществуването на българския народ и неговата държава в това динамично време и противоречива  реалност.

Най-страшното е , че  е виснала   угрозата за нашите деца и бъдещите внуци е, че пред тях ще случи смъртта на България ! И всичко е толкова чудовищно и невероятно, че и небесата над нас заедно с българския Господ ,  над площадите ,  улиците   сигурно биха извикали „Престъпници“ „Стига!”. Дано да бъркам, но имам сериозни опасения, че голяма част от БСП – лидери, съвместно с  колониалната администрация и останалите партийни дружинки в парламента  настройват схеми за източване на средства и възможности да упражняват съвместен успешен бизнес по места и ангажиране съвместно в лобита, или някъде в сенките на политическия живот текат задкулисни договорки и подмяна на нови хора които да заменят и рестартират старите схеми за присвоявания на евро средства и до ограбване на страната. Не твърдя, че съм прав, дори в случая ми се иска да не съм прав, но няма как да заобиколим виновното мълчание на БСП, което изгаря като някаква срамна тайна  както за доставяне на оръжие в Украйна , така и схемата на унищожаване на всичко българско. Хич хабер от понятие не ги интересува , че България ще я заличат и ще изчезне .

В България се води забранения в цял свят организиран геноцид срещу собствения си народ. Това напълно взривява нещата.

И става страшно !

И страшното е че, неолибералната мъгла е обхванала всички ни и всяко кътче от Родината .  Дори и не разбираме, че не ние избираме, а нас ни избират в една или друга схема. Подреждат ни като пионки под какви ли не лозунги и клишета. Това идва от политическия елит печално манипулиран рефлексивно отвън и в същото време неспособен да осъзнае бързите трансформации в политическата действителност на света. Стигнало е до там, че колониалните надзиратели променят образование, исторически факти, дори променят и традициите и вроденото патриотично съзнание на българина, за геополитически цели на Брюксел и Вашингтон, които са пагубни за националните ни интереси и оцеляване на етноса ни на територията ни на нашата България. Традиционните политици и традиционните медии ще заливат с кал всеки, който излиза извън любимата им матрица на покорство и смирение.

А трябва да навлезем в сериозността и отговорността на много важен въпрос за решаване. Неонацистката лудост никога няма да спре. Престъпниците трябва да бъдат открити и наказани. Но …… ще видите и шлаката , която е отровена от неолиберализма . Те приличат на маймуни, които са се качили на върха на палмово дърво и оттам плюят, крещят, хвърлят изгнили кокосови орехи по обикновени  хора ,  изпаднали в безнадеждност и обърканост от колониалното  заробване . Тази, сатанинска сган , с която демонът изкушаваше Христос на хълма.  Ще я видите  !  Тя ще реагира и  ще започне да пише злобно след статията !

Илия  Миладинов