НЕЩО КАТО САТИРИЧЕН ФЕЙЛЕТОН , НО МОЖЕ И ДА НЕ Е

НЕЩО КАТО САТИРИЧЕН ФЕЙЛЕТОН , НО МОЖЕ И ДА НЕ Е

Гледам , слушам , четем разни медии и се учудвам , възможно ли е такова безочие и падение на човешката личност. То бива , бива човек да е объркан , или манипулиран , но да го виждаш как се разтреперва и блокира , е това не мога да си го обясня. Гледах скиорчето Сашо Диков и направо го съжалих. Това си е чисто заболяване , което си мисля , че трябва да се лекува . Видях и немирните „деца“ на Диков Хаджигенов и Бабикян , които си внушили , че имали таланти за бояджии и се изпробали на табелата на Руското посолство .. Тоя пък Бабикян му беше интересно да усети прангите върху ръцете си .Тъжна работа ! Добре , че се натъкнах на Боката /Б. Борисов/ та малко се поразвеселих . Той от Хасково демонстрира направо актьорско майсторство . Липсваше му само Зеленски от Украйната и двамата могат да гастролират с успехи из целия свят. Единия е шампион по класиране по негативизъм от всякъде в България , а другия е клоун , които е уж президент , но нищо не зависи от него , само играе ролята на президент в една уж държава , в която има от всичко по малко , но най-има бандеровци азовци , десен сектор , има даже и натовски инструктори /сценаристи/ от Франция , Германия , даже и цял генерал на янките и какви ли не сволочи , които били вече заложници на азовците в един бивш вече голям завод “Азовстал” квартал в Мариупол . Нали виждате как могат да се обърнат нещата . Но наш Киро ще изпрати специална бойна група да освободи заложниците от лошите и невъзпитаните азовци . Просто Киро предопреди заплашително азовците , че нашата секретна бойна група пристига , та да ги чакат с почести , и с хляб и сол / това си е славянски обичай / и накрая пътнешким да си вземат и пленените български моряци . Намеси се и Просто Наско / министър на културата / – трябва да се спазват Българските селските обичай. На това ме е учила моята баба – сподели Просто Наско . Звучи гордо и тържествено ! А тоя нашия кокорчо ще прави фокуси . Ще балира електроенергия и зимата като замръзне ще си я разпечатим и ……. няма да стоим на тъмно я . Умник е тоя наш Киро ! Казва той – Ще плащаме по 20 лв бутилка олио и по 10 лв за литър гориво , но няма да сме зависими от Путин. “ Свободата Кирчо е велико нещо „- кой го беше казал това – май Мигел де Сервантес в “ Дон Кихот“ . Та и нашия Киро след победата над „вятърните мелници“ ще ни достави промяната и свободата . Май се по обърках малко и като ,че ли несполучливо
определих с кой ще воюва наш Киро . То …. това няма никакво значение , Кирчо като се справи с Украйната ще освободи и Македонията , може и да промени цяла Европа . А за Българията , Киро няма ангажимент. Той е дал дума не да оправя българите , а да служи на чужди интереси . Наш Киро е сериозен човек , той знае къде е Харвърд .
Байдън го изслуша за 4 сек. и сега сериозно ще се замисли какво му каза наш Киро.
А сега на сериозно :
И се питам, откъде изпълзя цялото това кощунствено майкопродавско котило в днешна България? Как ни заля този вълна от продажници, които всяка минута, всеки миг бълват от телевизии, радиа и „новинарски“ сайтове лъжливи и гнусни мерзости срещу Русия, а всъщност срещу България?
В тия последни дни, в които Русия се изправи срещу украинския нацистки режим на зловещия клоун Зеленски, война, изцяло провокирана от САЩ и ЕС, мрачните и подли антибългарски сили се стремят да направят от нашата страна територия на лъжата, за да могат с лекота утре да я превърнат в територия на пушечното месо.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *