НЕЩО СЕ ОФОРМИ В БСП КАТО „ДЯДОВАТА РЪКАВИЦА“ 1 част

НЕЩО СЕ ОФОРМИ В БСП КАТО „ДЯДОВАТА РЪКАВИЦА“
1 част
===========================================
Нашата , така наречена лявата партия няма идеология. Защо ? За да не създават условия за класова борба между бедни и богати. И затова им се заплаща. БСП са пълни измамници на бедните колониални българи.
–––––––––––––––––––––––––
Бях се зарекъл да не споменавам БСП, нито в мислите си , нито в писанията ми . Не , че съм изключен от Партията и не че ме съдиха за написани от мен на 3 статии , който разобличавах местните Монтански лидери на БСП , а за това , че партия на БСП в Монтана почти няма . И предсказанието в критичните ми статии се сбъдна .
А за такъв който го няма вече – „или добро , или нищо „, така го е казал народа . Но малко ми е трудно да проумея какво става в София с БСП.
Като че ли се оформя нещо като „Дядовата ръкавица“. Вътре всякакви сътвори , и то с различни интереси и претенции. Имам в предвид събирането на „стари – бивши “ лидери, които преди години си формираха политически формирования и излязоха на „пазара “ за 1 % в парламента . Това ги устройваше окончателно . Все пак отпуска се някаква държавна субсидия . Та сега прецениха , че е момента да се съединят заедно и да влязат вкупом на държавната хранилка . Изненадан съм от Мая Манолова . Тя щяла да възстановява лявата идея в БСП . Имах по различно мнение за нея. А за другите политически командори , за тези които ще възстановяват лявото , явно това „ляво“ , нито си го мислят , нито ги интересува , да оставим съчетанието -милионери и социалисти да проявяват единно становище по организация борбата срещу олигархията, корупцията и капитала и да защитават интересите на работещите бедни , или всички онеправдани българи . За Първанов и Дончева – „няма ляво , няма дясно“. Има само хладилник и дали има вътре нещо в хладилника ! Правилно ! Това е все пак е някаква идея , докато при другите ……….. май няма нищо, освен „1 %“ . Стоп !! Това съчетание и идеята за поне „1%“ е невъзможна да се случи в тази „ръкавица“. Тия господа сънуват сънища и ни заблуждават , че ще се борят за СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА , това е смешно и несериозно. Няма просто да се получи ! Проблемът е, че обособилите се богати, дори милионери, бизнес -социалисти от БСП, не смятат, че имат проблем. Те си харесват партията именно такава, каквато си я сътвориха. А , кога и как си я сътвориха ? Разбира , се че по време на така наречения „преход към демокрация “ , а той си беше чиста реставрация на капитализма в България. И питам веднага : дали тази Партия си е само тяхна , или е и нашата за каквато ни я представят. Ако е и наша , защо прикачиха България към НАТО ? Какво правеше Нашата пария при унищожаването и колонизирането на България? Ставало ли е дума някой да ни пита нас дали сме съгласни с това ? Наредили се в първите редици бизнес- социалистите , готови да поздравят новите си господари, заедно с президента Първанов и външен министър Калфин , дали четири бази на янките без нито стотинка наем /единствени безплатни бази в света / Споразумението за 4 американски военно -окупационни бази в България беше подписано през април 2006 от БСП. Повтарям – от БСП! Тогава още нямаше даже ГЕРБ. Хора, това е очевидност! Това е факт ! Толкова ли ни имате за глупави ? Там Сергеевци , Първановци , Герговци , Вигенинци , Добревци , , Миковци , Дъбовци , Божиновци и още много други , защо мълчахте като затиснати и поне не продадохте , а подарихте суверенитета на България , заедно с нас ?
Отговорете ! Сега само стенете като измръзнали кучета изхвърлени от господарката си . Къде ви беше достойнството , честта и социалистическия идеал , които трябваше да трасира бъдещата борба срещу капитализма. Така и ще си и заминете – скимтящи и мрънкащи , не удовлетворени от невъзможността да се върнете на партийната хранилка – власт – влияние и пари. Ама, вие да не си въобразявате ,че можете да бъдете някакъв фактор днес от които може да зависи съдбата на БСП ?! Няма да пропусна и Корнелия Нинова , но за нея утре .
/следва продължение на следващия ден /
Илия Миладинов