НЕЩО СЕ ОФОРМИ В БСП КАТО „ДЯДОВАТА РЪКАВИЦА“ 2 част

НЕЩО СЕ ОФОРМИ В БСП КАТО „ДЯДОВАТА РЪКАВИЦА“
2 част
–––––––––––––––––––––––––
Пораженията, които Нинова нанесе на лявото, засягат не само социалистическата партия, а и целия политически живот в България, та дори и сигурността и възможностите на държавата днес. Без левица е все едно птица да лети с едно крило.
/Поглед инфо/
–––––––––––––––––––––––––
Предварително искам да поднеса извинения към тези социалисти и партийни лидери , които са достойни и истински към идеала на социализма . Многото неща в статията не се отнасят за вас , те са за
настанилите се комерсиални играчи , използвайки Партията за лично облагодетелствуване
===========================================
Не , че ми е трудно да коментирам Корнелия Нинова . Има , обаче някаква трайна посредственост , лишена от надежда , че при Нинова не съществува никаква политическа философия, нито елементарни познания за световните процеси, които могат да рефлектират в БСП и България от деянията й . Учудващо е защо бе необходимо и какъв дявол я докара в тази политическа формация, след като тя няма нищо общо с това . Да си кажем направо : Нинова е тази, която уби БСП и левицата, като я узурпира и извърши недопустими и непростими промени в правилата и традицията, по които партията съществува и функционира.
Само с цел да се „окопае“ във властта и друго нищо повече . Който смята, че БСП днес е някакъв фактор , или че означава нещо, или не я познава, или е измежду доверениците на Нинова, с които тя съсипа всичко, което повече от век други преди нея са изграждали. Нинова разруши партията и сега трябва да си ходи ! Но….. Не иска да си ходи ! ДА , ама НЕ ! – на / Петко Бучаров/ Ако и сега Нинова не си отиде от БСП , значи БСП е изгубила имунната си система и дори здравия си разум, за да позволи на тази жена да я довърши окончателно. Доста солидно се е объркала , щом като си въобразява, че е в правото си и дори да поставя условия. С Нинова трябва непременно да си отиде и обкръжението й, съставено от антикомунисти и кариеристи, бизнес – социалисти, също толкова чужди на БСП колкото и самата тя. Мисля, че е необходимо да се свика заседание на конгреса, който да промени Устава и избере нов председател и нов национален съвет. Това според мен е последователния път по които трябва да се тръгне , а не да се мушнат и сгащят разни мишоци и да мислят ,че може да заблудят социалистите ,че ще правят „истинска лява Партия“. Разбираемо е ,че днес тя усърдно и активно търси успешен ляв изход от дългогодишен „дясноцентристки“ сън , въпреки че няма представа дори какво е ляво.
Абе сладко си е нещо да се докопаш в такива времена във властта . То какви ли не хубави неща се случват при търговия с оръжие и разни други неща . Няма как да не е разтревожена от последните събития . Не от международното положение , а от тази „Дядова ръкавица“ , която като нищо може да до ликвидира така наречената левица. И това не случайно го пиша и споделям , затова че това не решава проблема на БСП. Чули сте лафа – „Със стари к …@ ви нов бардак не се прави „, колкото и цинично да звучи , това си е точно така . Тия стари светила на БСП някога са били актуални и имат своята заслуга към Партията – никой не го отрича това . Не мога и да не спомена за дарбата , която има г-жа Нинова – Тя направи така, че членовете на БСП станаха напълно безразлични към съдбата на партията. Големият грях на Нинова е политическата и идеологическата й неграмотност, която тя не осъзнаваше. Тя внуши, че враговете са вътре в организациите и че това са хора с болни амбиции и жажда за власт. И нейните хора я оставиха да омете отвътре и да прогони толкова много хора, заклеймила ги преди това като най-голямата опасност за БСП. За такъв бях определен и аз . Ето …. от година време аз не се занимавам с проблемите на БСП , а виждате до къде се стигна . Но да допълня : „Левицата“ загива, защото не опозна и не осмисли новата реалност в новия свят в неговата истинска същност и възприе напълно безкритично идеологията на либерализма и премина към нов тип обществени отношения. Грешка господа бизнес – социалисти , грешка „левичари“. Докарахте го до идеологическо безхаберие. Не , че някога сте имали актуална идеология. Струва ми се , че Дядо Мраз ще ви натовари всички Ниновски партийни лидери, заедно с „Дядова ръкавица“ в шейната си и всичките ще отидете там където отидоха историческите партийни паметници . Затова , колкото и цветущо да е политическото ви говорене , то е неразбираемо, празно и безжизнено. И все по-малко хора му вярват ! Ако прецените , че поне малко сте задължени към българския народ , то спасете наистина паметниците от историческото минало в България от силно изявените неолиберални ястреби . Така един грях ще имате по – малко .
Илия Миладинов