НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА

НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА
=========================================================
Б. Борисов , ако си истински мъж остани си в България , заедно с нашите съдби и съдбите на нашите деца , но в мир да е . Съдбата ти дава шанс!
Ако си страхливец – и си я забъркал , мислейки да спасяваш само себе си – бягай . Те бедните българи не умеят да прощават . Решавай !
_________________________________________________________________
Колкото по на дълбоко навлизаме в реалността в която живеем , толкова по осезаемо усещаме някаква необяснима несигурност от която лъхва страх, страх от война с непредвидими последствия . И като си преследван от всякъде от медийна манипулация и едностранно предоставена информация , която открито те удостоверява , че си зависим колониален роб и нищо не зависи от теб , то психиката ти на нормален човек е почти унищожена .
При това положение няма как да не се сетиш за Бойко Борисовата ГЕРБ / „граждани за европейско развитие на България“ / . Видяхме се като какви европейски граждани станахме ?! Гледам го сега по видеозаписи , гледам един остарял и помъдрял , но доста стресиран и уплашен човек , които ни уверява , че само той може да ни измъкне от блатото на отчаянието и беднотията . Е , да така говори той ! Но дали е така ??!! Няма как да му се вярва на този човек , които направи България шампион и първенец за тези 12 години управление по всички негативни класации на живот в Европа , па дори и в света . Но , това са бели кахъри , които ние ги понесохме и дори се примирихме да го изживеем , в сравнение с това Борисов да ни навлече във война с братска Русия . Тоя човек се промени тотално от известяването на Американската бухалката „Магнитски“ Ако трябва да бъда честен и откровен с читателите на това писание, бих казал : Опасявам се от така наречените „Партии на войната “ , това са – ПП , ДБ , ГЕРБ , ДПС, БСП и БВ , това са политически формации , които са пряко подчинени на Американското посолство и Брюксел. Това значи , всеки , които гласува за тези партии , гласува война с Русия. Вече открито се заяви , че България заедно с Полша и Румъния ще са следващите във войната с Русия . При тази ситуация всеки нормален българин сигурно си задава въпроса : това българско правителство и български парламент ли са , или назначени чужди служители да защитават чужди интереси , но българските граждани да им плащат високи заплати ?
Да. Светът е голям. И в него има всичко. И то – по много.
Но, не можем повече да търпим лудите, нуждаем се от промяна тук и сега. Нека осъзнаем реалността и защитим живота на всеки българин защото иначе България може и да я няма!
А някои луди , които са го изживели и са изпаднали някога от здравната реформа на Петър Москов ни напомнят :
„САЩ са вампир, който трупа пари от хаос и войни. Кръвта на всяка една страна ще бъде изсмуквана от Съединените щати безкомпромисно „.
Борисов , вразуми се и спри ! Или поне млъкни , не всеки можеш да заблудиш ! Дойдохте с Киро с лъжа , управлявахте с лъжи и цинизъм , настървени от собствения си садизъм и много разход на пари . А всъщност сте едни слуги и предатели . Както го казва народа – „слугите винаги си остават слуги и предателите винаги предатели“ . Вие друго не можете да бъдете . Борисов не ти вярваме повече . Много дълго време ни лъга . Станахме по бедни и живеем в несигурност , отчаяние и страх . Просто Киро и ти също допринесе за това .
Борисов сам го каза , че ако – „загърмят покрай теб “ , ти сам ще избягаш на някъде , това лично го чух . По добре е ти да забегнеш и нас в мир да оставиш , отколкото да те проклинат бъдещи поколения . Осигури МИР в България и народа ще ти прости и гарантира спокойни старини .
Та се питам : ние къде сме се юрнали към англосаксонците и световната финансова олигархия ? Как не можем да го разберем , че ни манипулират и директно задължават продажните ни политици да служат само за техните интереси . Какви са нашите интереси във войните на САЩ и какво спечелихме от тях ? Има ли някои да ми го обясни това ?
И това всичкото не е случайно , или естествено. Това е целенасочено с цел да се използва територията на страната ни за геополитически и военно стратегически цели срещу Русия , та макар и ние да изчезнем , но това е .
Ние българите не желаем да бъдем нито географска площадка, на която да се разиграват геополитически битки, нито стена /буферна зона/ – възпираща нечии /въображаеми или реални/ опасности за чужди интереси. Разбрах те ли ?!! Там – президенте , Бойко , Киро , Хр. Иванов , Карадайъ , Янев , Нинова и другите !!
НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА !
Илия Миладинов