НЯМА ДА СПОМЕНАВАМЕ ВЕЧЕ ДУМАТА РОБСТВО , А КОЛОНИАЛНА ЗАВИСИМОСТ.

НЯМА ДА СПОМЕНАВАМЕ ВЕЧЕ ДУМАТА РОБСТВО , А КОЛОНИАЛНА ЗАВИСИМОСТ.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Това е по новому. Робството е стара дума и днешните либерали не я признават. Било „присъствие“. Те днес вече навсякъде присъстват . Много грамотни хора се навъдиха , тоест , купиха си много титли .
……………………………………………………………………………………………………………..
Ние така свободни трудно преживяваме – все глупост правим . Храбър народ сме – нямаме пленено наше знаме и изгубена битка , но и никога не сме били с тези , които са спечелили войната. С които и да сме – все са губели война . / Да му мислят американците /
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Новина дочух :
Разбрах , че сме изпреварили много Европейски страни по икономически възход и даже по жизнен стандарт , а аз непрекъснато бруля с критични материали управляващите и политическите лидери. Нека някой да ме „светне“ как е станало това , за да бъда обективен. Разбрах , че даже и американците са поканили близо 40 специалисти от нашите , заедно с мин. председателя Денков да им предадат опита си за възхода във Вашингтон. Ами така е като живея на село и знам , че още съществуват схемите на „контролирана бедност “ и „контролиран хаос“, съчетан разбира се с феодална власт.
Причината : не гледам Българска телевизия и ,че четем вестници . Явно много съм изостанал !
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Абе, и сега ще си кажа мнението , па като отида в понеделник на пазар в града ще видя как е ?!
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Според Стивън Меткалф, ”Неолиберализмът не само е икономическа доктрина, а мощна идеология, която обхваща всички сфери на живота и променя изцяло ценностната система на обществото. Това е идеологията, която погълна света, почитаща единствено логиката на пазара и отричаща нещата, които ни правят човеци.”
България днес , докарана до унизително положение и демографска катастрофа от непрекъснато рециклирани и ново излюпени колониални надзиратели , обслужващи западните „началници“ и едрия капитал. Същите тези , досадни , некадърни и послушни муцуни , закупили присъствието си в парламента , които тровят с присъствието си политическия и публичен живот на страната – погубват милиони човешки съдби. Тяхната наглост и арогантност нямат фактически измерения .
Това днес трябва да се спре ! Основна вина за това има БКП/БСП и мрежите на ДС . И като допълним раковите образования, които либерализмът сътвори в България ще останат дълбоки и дълги следи в обществените отношения и разединението българи срещу българи. Безумието е пълно ! Промяната е невъзможна , защото липса осъзнато и активно участие на отговорността със съчетано престъпното деяние на политическите лидери. Големия проблем е ,че ние имаме едно управление ,което воюва срещу бъдещето на Родината и заприщва пътя да тръгне към бъдещето на България. България в момента се намира в един повратен момент в своята история поради факта ,че в света започва един нов технологични преход. Този преход ще раздели света на успели и не успели, на богати и бедни. Тези страни , които успеят да се адаптират към новите технологични реалности и новите реалности за правене на бизнес и пазари , новите реалности за образоването на своите граждани , тези страни ще бъдат новите богати страни . Въпроса днес е къде сме ние , можем ли да си позволим да изгубим още един преход ? Трябваше , трябваше да осъзнаем голямата заблуда от сполетялата ни „демокрация“ и всеобща тотална приватизация на икономическите ни ресурси. Трябваше да си запазим България и младите хора. За къде сме без млади хора ?
Дали пък ви харесва да сте „колониално зависими „?????
Илия Миладинов