ПРИЗЕМЯВАНЕ ! НЕКА СЕ ПРИЗЕМЯТ И ПОСЛЕ СЕ ПРЕБРОЯТ

ПРИЗЕМЯВАНЕ ! НЕКА СЕ ПРИЗЕМЯТ И ПОСЛЕ СЕ ПРЕБРОЯТ
===========================================
, Приземяване , Приземяване, Приземяване ! / думи на Тодор Живков /. Е , и аз казвам „Приземяване“ ! Казвам го това на останалите Монтански Бесепарски партийни лидери , които вече се оглеждат като гърмяни зайци и се чудят на къде да прихванат , или …….. да „пометат обора и изгасят крушките“ и се приберат смирено в къщи. За крушките могат и да не мислят , енергото ще ги изгаси . Та , като се приземят да се преброят и
определят кой за какво е там в БСП то , и дали има някакъв шанс нещо да изпадне , като вече доста години вървяха след „лидера “ и почти нищо не изпадна та дали да не рискуват и вървят покорно и смирено и .през Новата година и…. може и да се случи – „да изпадне нещо“ както изпада на всички местни , или парлам. избори на някои много близки послушници по 2-3 хил. лв.
Ама за това трябва да си много близо до лидера и не е задължително да си „акалия“ , а покорен послушко – верен фен на Бизнес – социализъма.Нещата тук са доста усложнени поради факта , че много намаляха гласовете за БСП по данни от последните избори . 2 000 гласа от имащи 44 000 гласуващи в Общината. Водят се официално 700 членове . Водят се , а колко са всъщност, едва ли знае някои. Нещо не се получава ! Къде са избирателите , къде забягнаха и защо ?! Това да го отговори ЛИДЕРА на БСП Монтана. Много се объркаха нещата от тези резултати за местните лидери . Би трябвало при това положение колективно да си подадат оставка и да рестартира Нова организация с истинска ценностна система на соц . идеал . Или в другия вариант да се поизчака и останалите в Общ съвет да останат като една селска ловна дружина и лидера им да регистрира семейна ЕООД. Така може още няколко години да използват Партията. Те го умеят това – с фалшифицирани протоколи и разни трикове с членския внос и нещата стават , а и никой не им търси отговорности, или пък да има някакъв контрол. Какво става в тази ситуация с многобройния електурат на БСП и симпатизантите ? Ами и те чакат нещо да се случи. Сигурно очакват някоя месия да пристигне от някъде и да оправи нещата . Едва ли ! Няма да изпадне нищо от никъде
Ще мухлясат по домовете си , но ще си чакат. Политици и традиционните платени медии трудно ще позволят активирането на негласувалите да променят мнението си и да гласуват , защото политическия елит едва ли има полза от това .
Да не пропусна и ГЕРБ :
Не мога да проумея защо всички се нахвърлиха срещу Боката. Нима е негова само заслугата за всички титли на европейско и световно ниво по първите и последните социални класации. По всичко , или първи , или последни !
И той човека ходи по села и паланки да се хвали и доказва колко добър управник е бил и колко народа е бил щастлив и какво розово бъдеще го е чакало , ако тия бунтари са го спънали да използва връзките си в Брюксел , а е могъл да прекара газови тръби и на някоя приятелска държава , но пък тия нашите строители забравили да сложат по някой кран , та и ние да ползваме газ и без това ние българите всичко си го плащаме .. Е какво е виновен Боката за това ? Но нека да го знаете :членовете на ГЕРБ, не разбрахте ли, че сте пионките в играта за власт на Борисов и шайката? Вашите мисли, чувства, умения , качества и идеи нямат никакво значение за водачите на глутницата. Вие сте невидими, вие сте само ръката, нужна да пусне бюлетината както всичките ние останали .
Е не мога да го упреквам само Боко , ами Станишката , ами царо, ами Костов , абе всичките са маскари и продажни политици. Ами Първанов , той пък направи подарък единствено в света даде на янките бази , без наем за неограничено време . Тоя тури капака на всички предатели на българското .
Накрая :
Никога няма да простя на политическия елит, че се изгаври толкова грозно и безпощадно със съдбите на милиони хора, като ги доведе до скотско, безпаметно съществуване. Направи ги болни, неграмотни, неориентирани, блуждаещи полусъзнания.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *