Регионално съвещание на Движението на ветераните в БСП с представители на областите Монтана, Видин и Враца

DSCN0026В Монтана се проведе .

В срещата участваха проф. Владимир Топенчаров – председател на Движението, Симеон Игнатов – секретар, председателят на Областния съвет на БСП-Монтана Жори Алексиев, председателката на Общинския съвет на БСП – Монтана Камелия Трифонова.

По време на съвещанието беше структурирана и областната организация на Движението за Монтана, която бе оглавена от д-р Димитър Митов.

На срещата проф. Топенчаров запозна участниците с решенията DSCN0027на Конгреса и разказа за посещението в Москва на делегацията от БСП, водена от председателя Михаил Миков.

Особено внимание се обърна на предстоящите местни избори, като се подчерта ролята на членовете на Движението на ветераните в предизборната работа. Проф. Топенчаров призова присъстващите да насърчават и подпомагат младите хора за участие в обществено-политическия живот и включването им в изборния процес. БСП трябва да се явява на изборите с вдигната глава, защото икономическите и финансови показатели след участие на партията в управлението винаги са били добри. Като пример той даде фискалния резерв, оставен от правителствата на Станишев и Орешарски. Оказа се, че социалистите спестяват държавните средства, а представителите на десните партии харчат и взимат милиарди левове заеми, заяви професорът.

One thought on “Регионално съвещание на Движението на ветераните в БСП с представители на областите Монтана, Видин и Враца

 1. Да, хубаво е, че ги има ветераните.
  Но…
  Това са дни и същи възрастни хора .
  И членуване във всичко възможно. То не са русофили,то не е БАС,БСП, и какво ли не още.
  А къде са им синовете и дъщерите, техните внуци?
  Приемственост?!
  Нямат никакви ангажименти с лявата идея, но иначе стават за ДАВАНЕ НА АКЪЛ.
  А хора като Нелсон и Георги Николов – ми те не са членове и не гласуват за БСП.
  В гр. Монтана смо има над 10 000 пенсионери;
  Защо тези хора ги няма около БСП.
  Да се замислят всички!

Comments are closed.