РУСИЯ ДНЕС СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ОТНОВО НА ФАШИЗМА В ЕВРОПА

РУСИЯ ДНЕС СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ОТНОВО НА ФАШИЗМА В ЕВРОПА
==========================================
Нямам нито глаголи , нито прилагателни, с които мога да предам и определим чувствата си , нито към голямата заблуда „демокрация“, „евроатлантически ценности“ , нито към Корнелия Нинова , заедно с нейната партия наречена БСП , нито към цялата политическа сволоч. Много лоша и неприятна работа е било това .
Седим си на балкона и слушам абитуриенти по улицата да броят до 12 . Ама нали и бате Бойко ни преброй до 12 , и накрая – Хоп – Просто Киро ! Ее , пак ли трябва да се брой до 12 ? Да , ама тоя човек изобщо няма някаква представа за България, за нейната история, за българите, или всичко му е един комикс, който си драска в тефтерчето, докато изпълнява задокеанските заповеди и се чуди на коя държава е министър – председател ? Не мога да си представя , като чуе Киро ,че някой му брой на улицата до 12 , какво ще си помисли човека ?! С това броене много неща могат да се объркат.
Е , сега малко по сериозно :
Човешкото ум и съзнание е удивителен феномен. То има свойството не само да помни, но и да забравя , но май забравянето е по -важното .
Голямата драма на народа ни , заблуден не само от политическата терминология, но и от внушаваните надежди за национално благоденствие, а то всъщност се оказа голяма лъжа , която беше необходима за мирното реставриране на капитализма. Лъжи и заблуди които се оказаха по-непостижима утопия и от комунизма.
Гледахме и чувахме от всякъде платените и заблудените глашатаите на „дясната идея“ и срещу този аргумент – „Гледайте как живеят западняците“ , всички бяхме безсилни, защото нямаше истинска лява формация , която да спре тази заблуда , или поне да се противопостави . И така останахме с впечатлението , че я има тая „демокрация“ и ние се съгласихме да приемем всичко , което ни наложат инструкторите на западняшкия живот. Това мисля го запомнихме и добре го изпитахме и изпатихме . Ама питам дали пък го забравихме вече , след като една част от нас проповядва идеологията на богатия запад и неонацизма на Украйна .
Попитах ви в миналата статия какво значи „Евроатлантически ценности“ и разбрах
, че това са действително ценности на богатия Запад , но значи и това , че се отнася за колонизиране на слаби държави и КРАЖБА на техни суровини и труд. И затова те живеят така обилно и богато . И това са го правили столетия назад . Както го направиха днес и с България.
Европа е фашизирана след Украйна. И днес ние сме във война с грандиозен фашистки звяр, който се тресе от гняв , че може да изпусне правилата на световния ред , които те го определиха и единствено те могат да го променят , според техните и само техните интереси . Русия ги разтресе и няма да ги остави , защото е противовес на вселенския закон на равновесието .
Русия днес се противопостави отново на фашизма в Европа. Идеята за светло, справедливо , съпричастно и братско човечество винаги ще побеждава стратегията за омраза, подчинение , колонизиране и кърваво господство.
Русия отново поема страшно бреме, непоносимо за другите народи – пречупва гърба на фашисткия звяр.
Къде сме ние ? Пак на грешната страна !
Някои си мислят, че тяхната гледна точка е универсална, но такава не съществува на планетата. Всеки може да си измисли причини за своето поведение, но не всеки може да се владее. Това никога не го забравяйте – разумът и емоциите никъде не се срещат, ама никога ! Това го запомнете за по дълго време ! Разделени сми и сме въоръжени със злоба и ненавист до зъби в това разделение. Цялата политическа класа носи пълната отговорност за всичко, което предстои. То няма нужда да бъде обяснявано вече, защото никой никого не слуша. Аргументите и истината отдавна нямат значение!!! Единствената хегемония е на по-силния, който всеки момент може да загине, заради собствената си заблуда. „Европа ще гори и в това нямам съмнения, но на Балканите ще се случат далеч по-лоши неща. Тук е Чистилището и без него този свят не може да съществува“. / прочетох го някъде това/
Докога „българските“ управници ще служат на враждебни геополитически интереси и ще продават народа си ? До кога ?
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *