СВЕТА Е ТРЪГНАЛ ЗА НЯКЪДЕ И ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ НА УСПЕЛИ И НЕ УСПЕЛИ , НА БОГАТИ И БЕДНИ . А НИЕ …… КЪДЕ ЩЕ СМЕ ?

СВЕТА Е ТРЪГНАЛ ЗА НЯКЪДЕ И ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ НА УСПЕЛИ И НЕ УСПЕЛИ , НА БОГАТИ И БЕДНИ . А НИЕ …… КЪДЕ ЩЕ СМЕ ?
––––––––––––––––––––––––-
Туморните образования, които либерализмът сътвори в българския национален организъм и на българската държава остави дълбоки и очертани последствия върху живота и съзнанието на гражданите и различни политически и граждански формирования. Не е случайно , че отиваме на трети избори за тази година . Сценарият е от векове. Капиталът създава и подрежда модела на колонизираната ни държава като подкупва елитът й , или той останат в зависимост от службите. Така се създава съюз на елита с колониалния робовладелец, за да става ограбването на народа ни , да живее в регулирана бедност и винаги зависим и манипулиран , за да се осигурят геостратегически интереси. Системата е работела с векове. И докато не се стъкми изгодно „модела“ може да ходим и още много пъти на избори.
Не, че искам да ви информирам за нещо ново и незнайно , или да смекчавам вини , но това са наистина реалности , които трябва да ги имаме в предвид днес и още от сега .
На всички ни е известно , че България е у тънала в корупционни схеми и безочливи грабежи на всичко , което става на пари. Не това , е големия ни проблем. Големия проблем е ,че ние имахме , а и си ги сътворявахме 32 години управления , които воюваха срещу бъдещето на Родината и заприщваха пътя да тръгнем към бъдещо икономическо развитие. Надявам се , че се съгласите с мен за причините – субективни и обективни са ! Дълго е , да се припомня , как „пристигнахме“ до това жалко и трагично положение. Разберете , че нямаха да ни позволят скъпи българи , да се развием по друг начин. А нашите продажни политически марионетки допринесоха до заличаване на морал , достойнство , съпричастност и заличаване на историческата памет – и всичкото това го сведоха до чисто парични отношения . Не трябва да се пропускат и платените “ мисирки“ / Б Борисов / и „д журналистите “ / Т. Живков / , които многоооо успешно си извършиха престъпното деяние спрямо нас българите. И така , нагло се оформи съвременното ни колониалното робство. България в момента се намира в един повратен момент в своята история поради факта ,че в света започва един нов технологични преход. Този преход ще раздели света на успели и не успели, на богати и бедни. Тези страни , които успеят да се адаптират към новите технологични реалности и нов подход за правене на бизнес, към новите реалности за образоването на своите граждани , тези страни ще бъдат новите богати и успели страни . Въпроса днес е , къде сме ние , можем ли да си позволим да изгубим още един преход и си останем на дъното . Не съм пророк , но :“ В следващия парламент, ако не се покажат признаци , че може да тръгнем „нагоре“ и нямаме правителство , което да работи САМО за интересите на РОДНА БЪЛГАРИЯ , то ГРАЖДАНСКИ УРАГАН ще заличи в много близко бъдеще всички политически партии , заедно с отиващият си неолиберализъм , и Ай сиктир ви на ЕС и евроантлантическите ви ценности , и престъпното ви НАТО. Ще се активират всички познати от историята ни механизми за освобождаване на Родината както сме го правили много пъти в историята ни . „
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.