СЛУГИТЕ ВИНАГИ СИ ОСТАВАТ СЛУГИ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ВИНАГИ ПРЕДАТЕЛИ

СЛУГИТЕ ВИНАГИ СИ ОСТАВАТ СЛУГИ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ВИНАГИ ПРЕДАТЕЛИ
========================================
Либерализмът като идеология дълго още ще тежи и ще се намесва в обществения ни живот. Ще продължи да ни манипулира и да се опитва да ни поставя правила как да живеем .
==========================================
– „Докато робът се чувства роб, ще живее като роб.“ – Някой ,мисля от нашите възрожденци го беше казал.
Аз не правя послания тук заради робите. Нека продължават , щом са привикнали да са си роби. Правя послание заради тези другите, които не искат да са роби и се съпротивляват срещу своето робство.
За сетен път става ясна необходимостта от качествено нова, достатъчно масова политическа и информационна сила, която да проведе нужната терапия върху обърканото ни съзнание и реформира не само икономическата система, но и на самата държава. Тук не става дума да възстановяваме социализма , или да коригираме капитализма , а да спасяваме държавността и териториалната цялост на България . Без тотална корекция на конституцията няма нищо да се получи . Една от основните причини да живеем в тоя хаос в колониална държава е нашата конституция . Даа ! Нашата конституция е . Тя позволи създаването на олигархичен
политически анархизъм не подлежащ на контрол и съдебна отговорност за предателство и държавна измяна. Пример : за 32 години отсъдени двама депутати , единия за педофилско и другия мисля за някакви измами . Нито един повече от политическия елит за нищо . Корупция и измяна на Родината нито един . И благодарение на какво ? – На конституцията ! – “ Ама конституцията ни е добра „, отговори конституционния съдия Янаки Стоилов. Е да как няма да ви е добра като тя ви защитава от кражбите и не законие спрямо обикновените хора и дори България . Гарантира ви безнаказаност вече 30 години. Да сте чували политик , или човек от властта да се оплаква и говори за конституцията ни . Знаят си те , че тя ги защитава и не допуска да носят отговорност за предателствата и дивотиите , които сътвориха през тези години . Но това е друга тема /както често го казва Ризовата/
Та се питам : ние къде сме се юрнали към англосаксонците и световната финансова олигархия ? Явно политическия елит , с помоща на олигарсите извършиха най-голямата манипулативна операция и успяха да заблудят достатъчно баламурници в българското общество, че ще бъдат някаква алтернатива на векуването на България като мафиотизирана и масово корумпирана държава, че са „граждани за европейско развитие на България“.Да бе ! Видяхме се като какви европейски граждани станахме
А па тия от Продължаваме промяната ни определиха като невежи идиоти и си помислиха , че това може да продължава дълго . Харваджийчетата явно не могат да разделят “ 3 кг трици на две магарици “ . Иначе са модерни ! Купуват руски газ от Гърция, та да не забогатее Путин .
Нечовешката несправедливост е на ония дето разполагат с нашите пари от нашите данъци , нашите съдби и съдбите на нашите деца. Изгубихте мяра за всичко.
Дойдохте с лъжа , управляват с лъжа и цинизъм и ни се хилите ехидно. Плювате на нас и още повече се настървявате от собствения си садизъм. Къде ви е границата бе
подлеци такива , колко още можете да се гаврите с нас… колко ?
А всъщност сте едни слуги и предатели . Както го казва народа – слугите винаги си остават слуги и предателите винаги предатели . Вие друго не можете да бъдете .
Ситуацията, в която я докарахте cтрaнaтa – инcтуциoнaлнa и пoлитичecкa кризa, вади дo тежко прoтивoпocтaвянe на хората. То това е и целта им , за да ни манипулират и облагодетелствуват личните си интереси. Виждам голямата драма на един народ, заблуден не само от политическата терминология, но и от внушаваните надежди за национално благоденствие, а то всъщност се оказа голяма лъжа , която беше необходима за мирното реставриране на капитализма и голяма кражба на евро фондовете . Лъжи и заблуди които се оказаха по-непостижима утопия и от комунизма. Политик, не означава не досегаем, както не означава богопомазан ! Това в България още е неадекватно .
И нещо , което наистина трябва да се тревожим : нямайте съмнение – вкараме ли Скопие в ЕС, ще заложим една историческа бомба, която даже не в дългосрочен, а и в средносрочен план ще застраши не само идентичността и паметта ни, но и доста абстрактни въпроси, свързани с националната ни сигурност и териториална цялост.
– „САЩ са вампир, който трупа пари от хаос и войни. Кръвта на всяка една страна ще бъде изсмуквана от Съединените щати безкомпромисно „.
И всеки нормален човек би си задал логичния въпрос – това българско правителство и български парламент ли са или служители на чужди интереси?
Българската десница никога не ражда политически идеи за развитие на икономиката и социална политика , а само проклятия и заплахи. Тя не се бори за добър социален стандарт, а все гони призрака на комунизма и точно заради това прилича на луд, който е изпаднал някога от здравната реформа на Петър Москов.
А не ви се струва да се замислим сериозно какво добро видяхме от политическите партии през тези 30 години ? Дори и Българската комунистическа партия, която охотно приема да бъде екзекутор на социализма и реставратор на капитализма в България. Тогава за какво още може да говорим ?
Затова и България върви с гръб към бъдещето, прави планове, но гледа назад и счита, че това е реалността. При подобно поведение, заедно с партиите катастрофата в бъдеще е гарантирана.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *