ТОВА , КОЕТО Е НАПИСАНО Е ВЯРНО И ЩЕ ГО СПОДЕЛЯ ДО КРАЙ

Споделям лично мнение и позиция , и съм уверен , че многото от вас ще се замислят сериозно и преценят собственото си отношение и позиция за съдбините на децата и внуците си , и България. Изразено е в две части , за да не отекчавам
с дълго писане. Предварително ви информирам , че нямам цел да агитирам за изборни нагласи към политически формирования. Моята мисия е България !

ТОВА , КОЕТО Е НАПИСАНО Е ВЯРНО И ЩЕ ГО СПОДЕЛЯ ДО КРАЙ

Българин съм ! Обичам България и българите ! Русофил съм ! Признателно прекланям глава пред руския народ и държава. Не казвам отлично , но добре съм запознат с българската история и събитията през 19 и 20 век. И съм с леви убеждения. Потомствен социалист , а от 23 годишен член на БКП. Активен спортист – Майстор на спорта по волейбол. Две години спортист на годината по волейбол за Монтанска област. Занимавам се и до днес активно като деятел на волейболната игра в Монтана. Служител на МВР и пенсиониран предсрочно , че не се деполитизирах и не си върнах партийния билет . По късно социалист в Монтана. Направих политически сайт в интернет на БСП Монтана. В сайта отразявах деянията на Областната организация на Партията , но и започнах да пиша критични статии за местните партийни лидери и след като обикалях областта и се запознах и партийното строителство започнах да критикувам и „Позитано“20. Усещах и виждах , че съм попаднал там където и моите родни предци биха реагирали поради това , че БСП се превърна в активен поддръжник на капитала и буржоазията. Липса й и идеология и политически програма, в която да са насочени за решаване на демографската катастрофа , връщане на държавността и подобряване живота на бедните и онеправданите.
И заради цялата тази дейност , за която аз вземах критична позиция ме изключиха от Партията , ама не от моята първична организация , а от Общинския Съвет на БСП Монтана. Без да ме информират , или потърсят някаква отговорност , или да ми дадат възможност за защита.. – Преименувах сайта си в „България Социална и просперираща” – http://bspmontana.com/
– Моята Организация в която членувам ми гласува доверие и ме направи зам. председател и делегат на Партийната конференция.
– Подариха ми плазмен телевизор да НЕ присъствам на конференцията на която ще присъства Корнелия Нинова / телевизора е в граждански клуб „Борци за справедливост“ Монтана /
– Народния представител А. Костадинов нае двама бодигарда да не ме пускат на конференцията , за да не добие лоша представа за местните лидери Корнелия Нинова.
– Но пък аз успях да се доближа до джипката на Нинова и да се оплача , че съм редовен делегат и не ме пускат на конференцията и че съм изключен от БСП. Тя ме попита : За какво си изключен ? – Отговорих ,че съм критичен към лидерите на БСП
– Правилно си изключен ! – Беше отговора ! Е…. Да ! Беше права ! Какво правим аз там , в тази партия ? Поседях известно време на пейката пред Младежкия дом , където беше конференцията и …. си тръгнах. Честно ви казвам срамувах се от самия себе си , за това , че до тук съм стигнал до това унижение , и заблудил в нещо в което само истинско са буквите „Б“ „С“ „П“ другото „вътре “ няма нищо , няма нищо общо с този идеал за които е дал живота си единия от дядовците ми и целия ми род , и хиляди българи проляли кръвта си в борба за справедливост и достоен живот.
Тази многогодишна борба е организирана не от такава Лява партия , / вие така я наричате , защото се притеснявате да изречете социалистическа партия / , а от БКП и после така назовалата се „Левица“ стана модерна и демократична приемайки „евроантлантическите ценности „, НАТО , ЕС , абе всичко каквото новите „началници“ спуснат от горе , “ левицата “ го прие.
– Но „Левицата“ загива, защото не опозна и не осмисли новия свят в неговата истинска същност и възприе напълно безкритично идеологията на либерализма за преминаване към нов тип обществени отношения. Грешка господа бизнес – социалисти , грешка „левичари“. Докарахте го до идеологическо безхаберие. Затова и политическото ви говорене , колкото и цветущо да е , е неразбираемо, празно и безжизнено. И все по-малко хора му вярват!
– Но пък и мен ми предявиха съдебна отговорност за написани от мен три критични статии и в момента съм подсъдим. И докато има избори все ще ме съдят. Но разбрах , че в „Левицата “ било модерно критикарите да ги съдят. Нинова съдела 2-3 журналисти , е в Монтана аз обрах „пешкира“. Ами да ви кажа заслужавам си го . Ама.. 50 000 лв ??!! С разсрочено плащане и на другия свят ще бъде.
Спирам до тук. Не случайно разказах част от биографията си . Ще продължа , защо трябва нещо много важно да споделя, което би определило съдбата ни на нас и Родна България . Повярвайте ми !
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *